Konsulentydelser

PlusCON har mange års erfaring indenfor betalingskort og Kredit kortbetalingsformidling og kan blandt andet rådgive vore kunder indenfor:  

Kort

Det strategiske valg kan være, om det nye kortprodukt skal være et: debet-, kredit-, pre-paid, offentligt transport, loyalitets-, chip-, magnetstribe- og/eller kontaktfrit kort.

På teknologisiden kan der være overvejelser om, hvorvidt man skal basere produktet på den traditionelle magnetstribe teknologi eller nyere teknologier skal tages i anvendelse. Dette kunne være én af de mange chipkortteknologier enten baseret på kontakter eller kontaktfrit. 

Terminaler

PlusCON har lang erfaring i at rådgive detailhandlen og andre brancher  omkring modtagelsen af Dankort og andre plastikkort i kasseterminalerne. Dette omfatter ikke kun stand-alone og integrerede POS-løsninger, men også håndholdte-, trådløse-, GSM- og GRPS-løsninger i mange udformninger.

Processing og Netværk

Vores viden om udviklingen i den danske betalingskortinfrastruktur har gavnet både danske og internationale kunder, der har ønsket rådgivning om deres egen fremtidige placering i og udnyttelse af denne infrastruktur.

Produktudvikling og Marketing

Gennem mange års erfaringer og viden om de fremtidige trends, kan vi rådgive vore kunder til at sikre deres strategiske produktudvikling og effektive markedsføring af nye tiltag på kortmarkedet. 

Indløsning

Aftaler om modtagelse af alle typer betalingskort bliver af større og større interesse for alle brancher i service- og detailhandlen, og efterhånden som konkurrencen og forskellene skærpes mellem indløserne, er der store fordele ved at have adgang til uvildig rådgivning før der indgås aftaler.

E-handlens helt specielle indløsningsforhold omkring ansvar, priser, charge back, m.v. har PlusCON også ydet assistance til igennem mange år. 

Udstedelse

I fremtiden bliver der mere og mere spillerum for den enkelte kortudsteder. Hvilket kort skal der udstedes ? Kun debet- og kreditkort ? Eller skal der også udstedes pre-paid-, offentlig transport, loyalitets- og/eller bonuskort ? Hvad kan man gøre med en chip på kortet  -  og hvad kan man ikke gøre ? Eller skal det være kontaktfrit ?

Alt sammen interessante spørgsmål, som PlusCON gerne vil være behjælpelig med at finde det svar på.

Private label og Co-branding

Flere og flere detailhandlere og organisationer vil gerne helt eller delvis udstede kort, der har et specielt flot udseende og med firmaets eget logo tydeligt placeret i kundernes bevidsthed.

PlusCON rådgiver i forbindelse med disse og andre spørgsmål: Skal det være ”eget” kort ? Eller vil man hellere udstede det sammen med andre  -  det være sig bank eller finansieringsselskab ? Skal det være med eller uden internationalt logo fra VISA eller MasterCard ? Skal det være med eller uden chip ? Eller skal det være kontaktfrit ? Og sådan er der mange flere strategiske spørgsmål, som fremtidens kortudstedere skal have svar på.